The Loft

The Loft is a residential project designed for a young couple. The clients wanted a haven in the crowded urban context, gathering all their favourite objects and memories.

With double glazed big windows and sound insulation panels embedded in the false ceiling, they can work peacefully indoors enjoying the light and feeling connected to the exterior. The open plan layout allows a visual and physical connection with all the different daily activities and spaces. The couple can cook, draw and read while enjoying the company of their guests.

We used honest and natural materials for the interior: 1. American walnut for the flooring and furniture, designed and custom-made according to the client’s need 2. cotton, linen and real leather for the upholstery. The Loft is focused on comfort and connectivity.

Date :
June 8, 2018
Category :
Residential